Martine op het water

Ja, ja.  Zaterdag was het dan zover. Mijn droomwens kwam uit! Samen met Carine en Manon, de vrijwilligsters van Stichting Kinderdroomwens en mijn beste vriendin Ilse mocht ik op pad. Gewapend met zwemkleding en handdoeken streken wij neer in Giethoorn. De eerste verrassing was dat Ilse en ik samen een high-tea mochten voorbereiden. Cupcakes versieren was een uiterst nauwkeurig werkje  en ik vond het vooral erg leuk om te doen! Ook de sandwiches mochten we overladen met zelfgekozen ingrediënten.

kinderdroomwens martine op het water

Nadat we gezamenlijk de heerlijke hapjes soldaat hadden gemaakt, liepen we naar het water. Ilse en ik kregen wetsuits aangemeten en we kregen elk een peddel. Voor het eerst mocht ik dan samen met mijn beste vriendin gaan peddelsurfen!  Na de instructies stapten we een beetje bevend op de plank, want het was best moeilijk om ons evenwicht te bewaren. Met de peddels maaiden we in het water en we begonnen warempel meters te maken! Steeds meer voelden we ons thuis op de plank in het water. Het duurde niet lang voordat we allebei  schaterlachend in het water lagen! De mensen van het paviljoen lachten nog harder toen ze zagen dat ik mijn evenwicht verloor en heel onhandig van m’n plank rolde.

martine kinderdroomwens water

Het was een mooie dag die nog niet ten einde was. In de auto reden we naar de volgende verrassing: een heerlijk etentje bij Restaurant Klein Venetië. Ik heb echt genoten van het peddelsurfen, de high-tea en het etentje die ik dankzij Stichting Kinderdroomwens samen met mijn beste vriendin mocht doen. De verrassingen die ik samen met Ilse mocht beleven waren heel mooi, maar ook het contact met Carine en Manon vond ik erg fijn! Het is niet alleen mijn wens die uitkwam, maar de stichting deed er zelfs nog een schepje bovenop. Graag wil ik Stichting Kinderdroomwens en alle mensen die hen hierbij geholpen hebben bedanken voor deze ontzettend geslaagde dag!