PuberBoostWeekend

Dit PuberBoostWeekend wordt georganiseerd voor pubers tussen de 12 en 16 jaar oud die traumatische ervaringen hebben meegemaakt.  

Tijdens de pubertijd gebeurt er heel veel. Het brein maakt overuren en in de regel zijn pubers vaak onzeker over wie ze zijn, of ze er bij horen en of ze goed genoeg zijn. Pubers die iets intens hebben meegemaakt, bijvoorbeeld het verlies van een ouder, broer of zus of ziekte van een gezinslid, kunnen niet altijd even goed hun verhaal kwijt bij leeftijdgenoten. Door de intense gebeurtenissen lijken ze volwassener dan hun leeftijdgenoten. Voor een deel klopt dat ook, zij kunnen zichzelf beter redden en ontwikkelen een soort tweede natuur om voor de ander te zorgen en vooral niet tot last te zijn. Omdat zij zich prima lijken de redden, is de noodzaak om extra aandacht te schenken aan deze doelgroep niet vanzelfsprekend.

We merken dat de pubers elkaar na dit weekend nog lang opzoeken. Dit gebeurt door elkaar letterlijk te bezoeken of via sociale media met elkaar van alles te delen. En als ze elkaar zien bij de Kanjerdagen of andere activiteiten dan zoeken ze elkaar snel op.

Inschrijven

De datum voor de PuberBoostWeekend is op 27, 28, 29 september 2024.

Inschrijvingen:

Inschrijven Puberboostcamp

 

Verificatie