Meld je aan voor activiteiten en vul het formulier in

de Kanjerdagen

Kanjerdagen organiseren we om kinderen samen met elkaar een heerlijke dag te laten beleven.

FamilieVierdaagse

FamilieVierdaagsen organiseren we voor kinderen en hun familieleden.

JongerenBoostWeekend

JongerenBoostWeekend organiseren we voor jongvolwassenen van 18 tot en met 25 jaar.

PuberBoostWeekend

PuberBoostWeekend organiseren we voor kinderen van 12 tot en met 16 jaar.

OuderBoostWeekend

OuderBoostWeekend organiseren we voor ouders en verzorgers van onze doelgroep.

Meld je aan voor de activiteiten. Stichting Kinderdroomwens ondersteunt kinderen en jongeren met een traumatische ervaring. Dat met de activiteiten die we organiseren, bijvoorbeeld onze Kanjerdagen, BoostWeekenden en FamillieVierdaagsen.

De Kanjerdagen organiseren wij een aantal keer per jaar ergens in Nederland. We bieden een onvergetelijke en unieke doe-dag met bijvoorbeeld optredens van artiesten en workshops. We geven kinderen en jongeren de kans om te ervaren dat zij meer kunnen dan dat ze zelf denken. Na afloop van een Kanjerdag vertrekt iedereen met een versterkt gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

In de BoostWeekenden voor pubers, jongeren of ouders staat verbinding in contact met jezelf en lotgenoten centraal. Samen met gecertificeerde coaches en therapeuten bieden we tijdens deze Boostweekenden een programma met activiteiten, oefeningen, coaching en ontspanning.

De FamillieVierdaagse is een vierdaags evenement voor gezinnen. Hierin worden gezinsleden namelijk individueel en samen ondersteunt door coaching, therapie, activiteiten en ontspanning.

Inmiddels krijgen we ook steeds meer vraag van ouders voor een OuderBoostWeekend. Hierin gaat het niet alleen om de vraag: Hoe om te gaan met de situatie waarin je als ouder terecht bent gekomen maar ook over je eigen leerproces en emoties. De Boostweekenden bestaan uit coaching, oefeningen, activiteiten en ontspanning.

Via het formulier rechts kun je jezelf (of iemand anders) aanmelden om deel te nemen. Wij nemen dan persoonlijk contact op om de passendheid van het evenement te bespreken! Wil je meer weten? Lees dan hieronder over de verschillende activiteiten en neem een kijkje op onze Facebook pagina!

 

Meld je aan voor algemene zaken

 

Verificatie