Dit jaar kiest Kinderdroomwens voor een speciale Kanjerdag voor kinderen uit Oekraïne. U kunt zich niet opgeven voor 10 juni. 

De algemene Kanjerdag wordt georganiseerd voor families, jongeren en ouders die in contact staan met onze stichting en die eerder al aan een activiteit van onze stichting hebben deelgenomen. We organiseren deze Kanjerdag een paar keer per jaar. Dit doen we samen met een grote groep vrijwilligers ergens op locatie in Nederland. Dit is een volstrekt unieke, onvergetelijke en onbezorgde doe-dag. Met optredens van en met artiesten en allerlei leuke workshops.

Met een op maat gemaakte Kanjerdag bieden wij kinderen en jongeren de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken, ze nieuwe dingen te laten zien en ze laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken. Het heeft een therapeutische werking, geeft zelfvertrouwen en versterkt het gevoel van eigenwaarde. Omdat wij kunnen bouwen op een grote groep vrijwilligers kunnen wij deze dagen organiseren.

Daarnaast zien we dat de Kanjerdagen ook weer een weerzien is voor ouders, jongeren en kinderen. We bieden de ouders een lezing aan over een onderwerp wat aansluit bij de doelgroep.

Doel

  • Deelnemers van eerdere Boostcamps de mogelijkheid geven elkaar weer te ontmoeten
  • Mogelijke deelnemers kennis laten maken met de stichting door deelname aan de workshops
  • Ouders een beeld te geven van de stichting in al zijn doelen en activiteiten

Hoe

  • Organiseren van workshops specifiek voor kinderen
  • Organiseren van activiteiten voor een ieder
  • 1 dag

Ken of ben jij iemand die wij kunnen helpen? Vul het formulier in en wij nemen contact op.