INTENSIEVE COACHING GERICHT OP VERBINDING MET ELKAAR

Bij het JongerenBoostWeekend gaat het om een kort verblijf (vier dagen tot een week) waarbij getraumatiseerd jongvolwassenen door gesprekken en coa­ching­sessies een richting aangeboden krijgen die ze kunnen gebruiken om hun leven vorm te geven en om zich open te stellen naar anderen zodat ze vooruit kunnen komen. Enerzijds kunnen ze onbekommerd genieten en leuke en inspirerende dingen doen. Anderzijds werken ze aan zichzelf en met anderen in de groep. Ze kunnen praten met lotgenoten en zo voelen zij zich verbonden en gesteund.

“Naar mijn idee is het vrijwel onmogelijk om naar een lezer te kunnen overbrengen hoe het weekend voor ons was. Geweldig, inspirerend, emotioneel, verbonden, liefdevol, energiek, thuis. Dat zijn de woorden die ik ervoor gebruik om het uit te leggen aan anderen”.

Wij merken dat er therapeutische waarde uitgaat van zo’n verblijf en dat dat een langdurig effect heeft. Mensen die deelnemen aan een JongerenBoostWeekend krijgen daarnaast een kennismakingsbijeenkomst, een terugkomdag en een evaluerend persoonlijk coachgesprek aangeboden. Daarnaast zoeken zij elkaar op door middel van bijvoorbeeld een avondje uit en er zijn veel duurzame contacten. Ook via Social Media zoeken zij elkaar op en blijven zij verbonden met elkaar.

“Het JongerenboostWeekend heeft mij ‘lotgenoten’, vrienden, en een familie geleverd. Met vrienden bedoel ik vrienden waar je gezellig mee kan stappen maar ook waar je terecht kan als je er totaal doorheen zit. Mensen die op je lijken en die stiekem toch de echte jij kennen”.

Inschrijven JongerenBoostcamp

 

Verificatie