Droomwens Marcus

Droomwens Marcus

Woensdag 2 augustus was een bijzondere dag voor Marcus.
Zijn droomwens ging eindelijk in vervulling. Marcus mocht een dag mee met de politie!

Het begon al vroeg in de ochtend. Marcus werd thuis overvallen door een hele rij gave speciale politieauto’s, een motoragent reed voorop. Wat een feest! Met alle toeters en bellen kwamen zij de straat van Marcus ingereden om hem te overvallen.

Marcus stapte in een hele luxe auto van de korpschef die gereden werd door een persoonsbeveiliger. De eerste rit ging naar de bereden politie in Boxtel. Na een mooie rondleiding door het complex, mocht hij met de politiepaarden knuffelen en werd er een training van de politiepaarden bijgewoond. Vrijwilliger Frauke, de moeder van Marcus, zijn begeleidster en zelfs de fotograaf werden allemaal ingezet als “relschoppers”, en de politie liet zien hoe ze om moesten gaan met al dit spektakel en hoe de paarden op hen reageerden.

Na afloop werd de dag voortgezet op het politiebureau in Drunen waar een prachtige taart met foto klaar stond, waar politiehond Rocky samen met Jeroen liet zien wat zij samen allemaal konden, waar er even plaats genomen werd op een prachtige motor en waar de rondleiding veel indruk maakte. Vervolgens ging de reis verder in een super stoere Amerikaanse politiejeep die naar Heusden reed, daar lag een geweldige boot van de brandweer klaar voor een vaartocht over het water. En wat ging het hard!

Marcus genoot met volle teugen!

Vervolgens werd dag afgesloten bij Mac Donalds in Waalwijk, waar nog even heerlijk gegeten en nagepraat werd. Wat een topdag!!

Met dank aan Jeroen Stoffelsma en hond Rocky van politie Heusden voor het grootste deel van de organisatie en voor de fijne samenwerking, het team van de bereden politie uit Boxtel, de brandweer uit Heusden, Jack Brekelmans voor de foto’s, Barry van Dam voor het rijden van de Amerikaanse politiejeep, Bakkertje Deeg, restaurant Rustende Jager, Thin Line Bracelets en de havenmeester van Heusden.