Diepe buiging voor deelnemers ABN AMRO Gebouwenloop

Op donderdag 26 september zijn we met vier mooie kinderen in roze Kinderdroomwenspolo’s naar Amsterdam gegaan om de ABN AMRO Gebouwenloop bij te wonen. Dit is een loopevenement voor alle medewerkers van ABN AMRO met een parcours over de binnenplaats, door de gangen en om het hoofdkantoorgebouw in Amsterdam. Deze loop wordt gehouden om geld in te zamelen voor het goede doel en wordt gesteund door de ABN AMRO Foundation. Het goede doel dit jaar was de stichting Kinderdroomwens. En het was een geweldig succes! De deelnemers hebben maar liefst €12.000,- voor de stichting opgehaald. Wat een dankbare middag hebben wij beleefd…
Het moment dat we alle lopers binnen zag komen… Lopers die zo hun best doen voor stichting Kinderdroomwens. Al die onbekende mensen die jouw stichting een warm hart toedragen. Die willen gaan hard lopen, zodat er meer kinderen kunnen genieten van al het moois wat de stichting te bieden heeft. Want hoe prachtig zou het zijn als er nog veel meer familieweekenden kunnen worden georganiseerd of vlieg- en kanjerdagen. Zo veel meer kinderen hebben deze momenten nodig om even te kunnen genieten. Even uit hetgeen te mogen stappen van wat hen zwaar valt in het leven.

En ik kan je vertellen dat het moment dat je als stichting oog in oog mag staan met alle lopers die je niet kent, je hart een sprongetje maakt. Van alle lopers een glimlach ontvangen en zien dat ze de vier kinderen in hun roze polo’s in warmte ontvangen. Hun aangeboden Kinderdroomwens-armbandjes om hun polsen doen en beseffen waar voor ze lopen. Dat gevoel.. kippenvel.

Het is een gevoel dat je alleen maar in een diepe buiging zou kunnen omschrijven. Diepe diepe buiging voor al deze mensen. Zweetparels rolden al snel over de gezichten van de lopers. Want een gebouwenloop is niet recht toe recht aan. Het tegendeel juist, via trappen, langs bochten, van binnen naar buiten en dwars door kantoren heen. Een parcours van 800 meter lang en dan door naar rondje 2. Hard werken dus. En of je nou individueel of in een team mee deed. Voor allemaal de grote diepe buiging. Klappend langs de kant moedigden we de lopers aan.

De kinderen kregen de kans om ook mee te lopen en dat gaf weer een mooie positieve smile op hun koppies. En dat in combinatie met het prachtige bedrag van €12.000,-, een top resultaat dus.

Dankjulliewel voor de enorme inzet ABN AMRO. Wat zijn wij trots op jullie allemaal. Wij kunnen nu nóg meer kinderen blij maken, kinderen die het zo hard nodig hebben en dat allemaal dankzij jullie!!!

Mandy Megens, moeder van Zeb