Suus in de dierentuin

1 Maart was het dan zover..Suus haar droomweekend..
Een weekend speciaal voor grote zus Suus!
Wat fijn..het afgelopen jaar heeft bijna alles in het teken van de ziekte van Isa gestaan het kleine zusje van Suus. En nu een heel weekend speciaal voor Suus.

kinderdroomwens dierentuin SuusZaterdags werden we vriendelijk ontvangen in het Ouwehands dierenpark, na kennismaking en even wat gedronken te hebben konden we lekker onbezorgd door het park heen slenteren.
We zijn naar de zeeleeuwenshow geweest, na afloop van de show mocht Suus een zeeleeuw nog een paar kunstjes laten doen en mama kreeg nog een lekkere natte zoen van de zeeleeuw tot groot plezier van Suus.

Aan het einde van de dag zijn we naar het hotel de Wageningsche Berg gereden, wat een prachtig hotel we waren sprakeloos…..ontroerd. We kregen op de 3e verdieping een prachtige suite met bubbelbad en een adembenemend uitzicht.
Nadat we ons hadden opgefrist, werden we om 18:00 in het restaurant verwacht.

Waar we een mooie tafel kregen en toen de volgende verrassing….. Suus mocht de kok in de keuken helpen met koken. Ze vond dit zo leuk dat we haar bijna niet weer gezien hebben tot 22:00u

En wij…..wij hebben intussen heerlijk gegeten. ‘snachts hebben we heerlijk geslapen in onze suite. De volgende ochtend nog lekker genoten van het uitgebreide ontbijtbuffet, en daarna weer naar Ouwehands dierenpark gereden waar we werden begroet door niemand minder dan bamboe Bill himself.
Samen met bamboe Bill op de foto…er zijn zoveel foto’s gemaakt, we voelden ons net filmsterren.
Daarna is Suus samen met bamboe Bill op pad gegaan om de giraffen en de reuze schildpadden te voeren en te aaien.

kinderdroomwens Suus dierentuinWat was het een fantastisch weekend…..even lekker onbezorgd kunnen genieten met ons hele gezin…speciaal voor Suus. Suus die zo veel moest incasseren dit jaar, zo vaak nee heeft moeten horen…zo vaak in een schoolvakantie in een ziekenhuis moeten doorbrengen…bij haar zusje.
Suus die zegt als een dagje uit weer eens niet doorgaat ”geeft niet, dan gaan we toch een andere dag”
Suus die met 1 aai over het kale bolletje van Isa zoveel meer zegt als duizend woorden.
Bedankt allemaal voor dit mooie weekend.