Racen met Gerrico en Camiel

Zaterdag 12 november was de grote dag!!! We werden ‘s morgens al om 9 uur opgehaald door een ontzettend gave racewagen met een echte coureur. Onze held Martijn Tijhof!!! Voordat we gingen kregen we van Martijn een tas met daarin een echte race pet en een aantal pennen We mochten mee in de racewagen naar het circuit van Zandvoort. Daar hebben we in een echte racewagen met kooi en helm geracet in een BMW van CC- racing op het circuit. DAT WAS ECHT SUPER GAAF!!!! Zo hard, cool!!!! Daarna nog wezen driften op het driftplein wat Martijn ook super goed kon!! We hebben ook nog in een echte Ferrari gezeten en allemaal mooie auto’s gezien.

Toen we op het circuit klaar waren gingen we weer met de racewagen van Martijn naar de Mac Donalds in Haarlem. Daar mochten we een heerlijke happy meal eten en kregen we een rondleiding in de keuken waar alles klaar wordt gemaakt. Voordat we weer naar huis gingen mochten we ook nog zelf een ijsje maken. Daarna zijn we naar huis gereden waar we nog als verrassing een prachtig cadeau kregen. Het was een racebaan!

Maar zo als altijd kwam ook aan deze leuke verrassings dag een eind en moesten we afscheid nemen van Manon, Carine ,Martijn en zijn vader Bert.

Lieve mensen, HET WAS EEN SUPER LEUKE DAG!!! IEDEREEN BEDANKT!!!

Groetjes van Gerrico en Camiel Bijl.
en papa en mama.

Camiel racen