Prachtige pumps voor Ramona

Mijn naam is Ramona Walschots en ik wil iets vertellen over de wens die van mij in vervulling is gegaan.

Ik ben geboren met het Beckwith-Wiedemann syndroom. Dit houdt in dat ik grotere organen heb en dat ik overgroei heb in spieren en organen in mijn lijf. Ik heb in het verleden al  twee maal kanker gehad in beide nieren. Gelukkig hebben de artsen zogenaamd nierbesparend kunnen opereren, zodat ik toch nog kleinere maar wel werkende nieren overgehouden heb. Ik heb wel zolang ik mij kan herinneren een grote wens gehad. Doordat ik overgroei heb, heb ik grote voeten. Ik heb mijn leven lang al orthopedische schoenen. Mijn maat is nu 47/48 en heb een grote hoogte en breedte maat. Voor mij is het niet mogelijk om gewone schoenen in een winkel te kopen.  Mijn wens was dan ook dat ik een keer PUMPS kreeg  voor mijn voeten.

Kinderdroomwens pumps RamonaIk wist niet dat iemand mij had opgegeven voor het vervullen van deze wens.  Op een gegeven moment werden we gebeld door iemand van de Stichting Kinderdroomwens dat zij mijn wens in vervulling wilde laten gaan.

We zijn daarvoor naar Livit te Breda gegaan. Dit is een bedrijf dat ook Orthopedische schoenen maakt.  Daar werd ik voorgesteld aan Bart Visser. Hij vertelde mij dat hij voor mij Pumps zou gaan maken.  De eerste keer hebben we een voetafdruk gemaakt van gips in de stand van de pumps. Ik mocht hakken hebben van wel 6 cm.

Bart is daarmee aan het werk gegaan en na enkele weken moesten we terug komen voor het passen van een passchoen. Dit is een schoen in de vorm van een pump , maar nog niet met leer. Hij kan dan zien of de schoen past en waar hij knelt.

OP een gegeven moment werden we gebeld dat mijn schoenen klaar waren. Ik vond het wel heel erg spannend om de schoenen te gaan ophalen.

Ik ben toen samen met mijn vader naar Livit te Breda gereden en daar werden we opgewacht door Monique, Renske en Anouk.  Bart was er ook en haalde de pumps op.

Het waren zwarte pumps en ze zagen er fantastisch uit. Bart heeft ze nog even bij gesteld zodat ze perfect zouden passen.

Kinderdroomwens make-up RamonaIk dacht dat we klaar waren en dat we weer naar huis zoude gaan. Monique vertelde dat zij nog een verrassing voor mij had en dat we haar maar achterna moesten rijden.

We reden toen naar een kapperszaak genaamd ByJeffrey. Daar werd mij medegedeeld dat mijn haar mooi gemaakt zou worden voor het schoolfeest dat ik die avond zou hebben.

Zij hebben daar mijn haar heel erg mooi gekruld en ik ben ook heel erg mooi opgemaakt.  Ik was wel heel erg blij dat ik er zo mooi uitzag.

We hebben daarna afscheid genomen van Monique en zijn naar huis gereden.

‘s-avonds heb ik het schoolfeest gehad en had ik mijn  nieuwe pumps aan en was ik nog mooi opgemaakt. Mijn vriendinnen vonden dat ik er super mooi uit zag.

Ik ben super blij met mijn Pumps en heb ze al verschillende keren aangehad op feestjes en zo.