Nijmeegse entertainers Pieter Derks, Ron Link en Bennie Solo samen in de schouwburg van Nijmegen voor Stichting Kinderdroomwens

Op maandag 1 december 2014 slaan cabaretier Pieter Derks, zanger Ron Link en entertainer Bennie Solo de handen ineen om Stichting Kinderdroomwens te steunen. Op deze avond vindt er een spetterende en avondvullende show plaats in de Nijmeegse stadsschouwburg. De Nijmeegse stadsschouwburg ondersteunt het initiatief van harte. Ron Link, Pieter Derks en Bennie Solo zetten zich in als ambassadeurs voor Kinderdroom­wens en weten hoe belangrijk het is dat het werk van stichting Kinderdroomwens blijft voortbestaan. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de stichting.

Stichting Kinderdroomwens is een Nijmeegse stichting die zich inzet voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Denk daarbij aan het verlies van broertje of zusje, van een ouder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik of mishandeling. Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar die vastgelopen zijn in de maatschappij, met hun scholing werk, met zichzelf in de knoop zitten en die richting nodig hebben in het leven.

De voorstelling begint om 20:00 uur. Kaarten kosten €16 (inclusief 1 consumptie) en zijn online in de voorverkoop verkrijgbaar via de Nijmeegse stadsschouwburg (www.stadsschouwburgendevereeniging.nl) of aan de kassa.

Heeft u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen neem dan gerust contact op met:

Monique Hogenboom
info@kinderdroomwens.nl

06-51230503