Julian vliegt!!

Afgelopen vrijdag kwam mijn droomwens uit. Ik mocht onder begeleiding van een piloot zelf gaan vliegen.

kinderdroomwens Julian vliegt

Om 12 uur werd ik en de rest van het gezin opgehaald door Simone en Christiaan die mij geholpen hebben om mijn droom uit te laten komen. We reden naar het vliegveld in Rotterdam waar de piloot Benjamin klaar stond om mij enkele dingen uit te leggen terwijl we gezellig op het buiten terras zaten.
Na de Uitleg ging ik met mijn moeder die meeging om fotos te maken ri het vliegtuig(chesna) Ik mocht voorin zitten bij de stuurknuppel.

Julian vliegt kinderdroomwensNa toestemming gevraagd te hebben om te starten gingen we ri startbaan. Recht op de startbaan maakte we vaart en kwamen van de grond en vlogen zo ri Rotterdam centrum Ik wilde heel graag een rondje boven de kuip vliegen en ook dat mocht… echt gaaf!!

Daarna vlogen we ri Zwijndrecht over school en het huis van mijn oma toen ri kinderdijk,Schoonhoven en via Gouda weer terug ri Rotterdam.

Weet je wat ik het allergaafst vond…. toen we eenmaal buiten Rotterdam centrum waren mocht ik zelf vliegen tot aan Gouda… wel met instructies van Benjamin maar dat ging helemaal perfect. Mijn moeder heeft ondertussen aardig wat foto”s kunnen maken dus ik heb een hele leuke herinnering aan deze wens!

Ik wil stichting Kinderdroomwens heel erg bedanken dat mijn wens uitgekomen is!!… Bedankt! IK zal dit nooit vergeten Groetjes Julian Los