Met Frederique en Annemarieke naar Spangas

Op maandagmorgen werden wij gebeld door de stichting en werd ons verteld dat wij niet naar school hoefden te gaan die dag. We waren heel nieuwsgierig wat we zouden gaan doen en we begonnen ook al wat zenuwachtiger te worden. In de auto werd ons verteld dat we een kijkje mochten nemen op de set van Spangas, dat vonden we helemaal geweldig!

Toen wij aankamen bij de set van Spangas waren ze al een scene aan het opnemen. Dat was heel leuk om naar te kijken. Toen ze daarmee klaar waren kwam er een mevrouw naar ons toe en die leidde ons rond door het hele gebouw. Het was heel bijzonder om te kijken hoe zo set er in het echt uit ziet. Toen we werden rondgeleid kwamen we onderweg al wat acteurs tegen. Dat was heel leuk!

Na de rondleiding mochten we nog een keer kijken naar een opname van een scene. Ondertussen kwamen er toen al wat acteurs naar ons toe, we mochten daarmee op de foto en we kregen ook handtekeningen van ze. Na de opname kregen we te horen dat wij ook een keer mee mochten figureren. Dat was een hele leuke ervaring. Vervolgens hebben we nog een hele tijd gepraat met een paar acteurs.

Het was heel raar om met ze te praten want normaal zie je ze alleen maar op tv en nu zitten ze dan echt voor je. Het was heel gezellig. Ook mochten we mee lunchen op de set, ze hadden heel lekkker eten. We hebben ook een T-shirt, kaarten en een spangas zonnebril gehad. Het was een hele leuke dag!! Een ervaring om nooit te vergeten.

Heel erg bedankt!
Annemarieke en Frederique

Droomwensdag Annemariek en Frederique